Zmaj (M) – Sloga = 1:1

Foto: HRNK Zmaj

I nakon 11. kola, Sloga je i dalje neporažena momčad lige te sa 23 boda čvrsto drži visoko treće mjesto sa samo 2 boda zaostatka za vodećim Jadranom LP i HV iz Posedarja. Sloga je odlično ušla u utakmicu, te povela 21. minuti eurogolom našeg kapetana Maria Marovića. Vekić je gurnuo loptu u prostor, Marović primio u mrtvom kutu i felšom pogodio suprotne rašlje za vodstvo 0:1. Ali nakon vodstva kao da smo se opustili i nismo nastavili igrati svoju igru, pojedini igrači su bili nervozni, ali na poluvrijeme smo otišli s vodstvom.
U drugo poluvrijeme ulazimo dosta uspavano i Valenti nespretno zapinje igrača i jedanasterac za domaćine koji realiziraju za 1:1. Treba pohvaliti i našu obranu sa sigurnim Brdarom na vratima. Do kraja se osjećala velika nervoza koja je rezultirala grubim prekršajem domaćeg igrača Božića nad Katićem, nakon kojeg je došlo do udaranja i crvenih kartona za obojicu.
Čestitamo našem treneru Borisu Paviću i našim momcima na svemu.
A već ove srijede se igra 12. kolo i u goste nam dolazi mlada i neugodna momčad Splita. Nadamo se da će naši momci odigrati odličnu utakmicu i pobijediti na našoj Glavici.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.