Uskok – Sloga = 2:2

Pobjeda izgubljena u zadnjim sekundama!!

ScreenShot622.jpg

Nogometaši Sloge ispustili su zasluženu pobjedu u Klisu protiv Uskoka, u doslovno, posljednoj seknudi! Sloga je povela u 45+1 min. lijepim zgoditkom Lauša. U 68. minuti Ujević povećava rezultat na 0:2 prekrasnim lobom pored nemoćnog domaćeg vratara Vidića. Imali je Sloga do tada više i od igre i šansi, dok su domaćini uputili svega nekoliko bezopsanih udaraca prema Juričiću. I onda u 82. minuti Kardum prizemnim udarcem sa 20-tak metara smanjuje na 1:2. Do kraja domaćini samo prebacuju igru i u 90+4 minuti na jedan takav ubačaj u 16 metara, Juričić nepotrebno istrčava na 10-tak metara, a viši u skoku od njega je Jerković i postavlja konačan rezultat na 2:2! Zaista veliki peh jer Sloga je zaslužila pobjedu. Da je samo bilo malo više koncentracije i nekih možda ranije izmjena u zadnjih 10-tak minuta, Sloga bi sigurno bila odnijela sva 3 boda iz Klisa!

Sve u svemu, da je netko ponudio bod prije početka utakmice, sigurno bi ga svatko prihvatio, ali kad vidimo da je Sloga zaista zaslužila pobjedu, i da ju je prokockala u zadnjoj sekundi, zaista je šteta šta je zakinuta za još 2 boda! No, treba se okrenuti na sljedeću utakmicu kada nam u kod kuće stiže Jadran iz Tučepa i gdje nam je pobjeda jako potrebna!

11. kolo 1. ŽNL Split 2014/2015
NK Uskok – HNK Sloga = 2:2
Uskok: Vidić, Jerković, Madunić (od 59. Ćaleta), Juras (od 65. Buljan), Žižić, Jurić, Galić, Roje, Kardum, Mihovilović, gizdić (od 46. Msulim)
Trener: Slavko Radić
Sloga: Juričić, Sedlar, Trumbić (od 61. Franić), Maloča, Mikas, Lauš (od 88. Lozić), Ujević, Lončar, Veža, Marinović (od 90. Podrug), Jurić
Trener: Vinko Marača
Strijelci: 0:1 Lauš (45+1 min.); 0:2 Ujević (68. min); 1:2 Kardum (82. min); 2:2 Jerković (90+4 min.)
Suci: Luka Milin, Josip Zec, Luka Lešić
Delegat: Neven Lelas

Zapisnik o utakmici!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.