Urania – Sloga = 2:3! Treća pobjeda u nizu!!

P92875845428eeeb998fa.jpg
Nogometaši Sloge upisali su 3 pobjedu u nizu svladavši Uraniu u Baškoj Vodi sa 3:2!! Velik je to podvig ekipe Vinka Marače jer je Urania bila izraziti favorit u ovoj utakmici! No, oni koji su pratili i gledali Slogu od početka prvenstva, nisu nimalo iznenađeni ovim rezultatom, te sad možemo sa pravom potvrditi da se ova momčad ove sezone neće boriti za ostanak, nego bi mogla biti ravnopravni supranik pri samom vrhu tablice!

Sloga je povela u 6. minuti iz jedanaesterca kojeg je realizirao Jurić, da bi Maloča veću 12. minuti doveo Slogu u vodstvo od 0:2! Domaćini smanjuju rezultat u 41. minuti preko Maretića iz kaznenog udraca, koji je dosuđen na izraziro smiješan način, jer je Jerko Veža igrao rukom najmanje 3 metra van 16-terca, no sudac je pokazao na kazneni udarac. Koliko je to bila neispravna odluka, dovoljno govori i smijeh nekolicine domaćih igrača! U 62. minuti opet Maretić postiže gol za Uraniu i to opet iz jedanaesterca, a prethodio je neki bezazleni duel kojeg, da ga sudac nije svirao, ne bi se nitko bunio, no očito je sudac vidio nešto više. No bez obzira na to, igrači Sloge su bili puna bolja momčad danas, i izjednačenje rezultata im nije poljuljalo samopouzdanje, nego u 77. minuti Sedlar zabija za konačan rezultat 2:3!!

Velika je to i jako vrijedna gostujuća pobjeda Sloge, koja sad već ima 12 bodova na svom kontu te se popela u gornji dio ljestvice! Ovo je najbolji poziv domaćim navijačima da dođu na sljedeću utakmicu kada dolazi Mladost iz Prološca koja je prošle sezone osvojila 1. ŽNL, no i ubilježila poraz u Mravincima 3:2 ovog proljeća! Nadamo se da nastavku ove odlične igre Sloge i nova 3 boda koja je bi osigurala mirniji nastavak sezone! Ovim putem još jednom čestitamo igračima Sloge, te treneru Vinku Marači na predanom i odličnom radu!

Zapisnik o utakmici

Bookmark the permalink.

Comments are closed.