Sloga – Zagora = 4:0!!

Još jednu čudesnu pobjedu ostvarili smo danas na domaćem terenu protiv Zagore s 4:0. Odlično smo otvorili utakmicu i u 2. minuti nakon kornera Marin Romića, Domagoj Boljat zabija za 1:0. Otvaranje utakmice za poželjeti dodatno smo uljepšali u 30.oj minuti nakon odlične akcije i ubačaja Boljata naš kapetan Mario Marović povećava vodstvo na 2:0.
Drugo poluvrijeme smo ušli s velikim žarom i nastavili gdje smo stali, u 65.oj minuti Mislav Pezo puca glavom iz gužve, gostujući igrač igra rukom i jedanaesterac za nas. Marović je siguran realizator i 3:0. Nedugo zatim danas raspoloženi Romić po drugi put asistira, šalje odličan ubačaj sa strane, a naš kapetan Marović zakucava glavom za 4:0 i svoj hattrick.
Odličnu utakmicu odigrali smo danas na našoj Glavici, uvijek neugodne goste ostavili smo praktički bez šanse, osim jednog slobodnog udarca koji je sigurno obranio Šolić. Fantastična polusezona se nastavlja, momci trenera Borisa Pavića su odlično raspoloženi i fenomenalno pripremljeni. Idemo iz utakmice u utakmicu do našeg cilja!
Čestitamo našem treneru Borisu Paviću i njegovim ratnicima!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.