Sloga – Neretvanac = 1:0!

U fantastičnoj utakmici naših momaka srušili smo aktualnog prvaka i jednu od najboljih momčadi lige Neretvanaca sa 1:0, golom našeg kapetana Maria Marovića u 83.minuti susreta.
Od prve minute smo zagospodarili terenom i visokim presingom onemogućili njihovu tiku-taku. Poništen nam je pogodak i nedosuđen jedanaesterac u prvom poluvremen, ali s velikom željom i fanatizmom smo nastavili napadati i taj trud se isplatio na samom kraju susreta kada je prizeman šut Pranjića gostujući vratar odbio kratko, a Marović pratio i “Inzaghijevski “špicom zakucao loptu u branku za erupciju veselja cijele momčadi i svih okupljenih. “Borini ratnici” nastavljaju čudesan niz 10.prvenstvenu utakmicu ove sezone bez poraza!
S guštom možemo uživati u predstavama ovih momaka koji svojim zajedništvom i fanatizmom oduševljavaju nogometnu Dalmaciju. Nitko ni u snovima osim njih samih i ljudi koji vjeruju u njih nije predviđao da će se ova momčad naći u samom vrhu lige na 3.mjestu nakon 10 odigranih kola. Čestitamo našem treneru Borisu Paviću i njegovim ratnicima.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.