Orkan – Sloga = 1:5! Velika pobjeda Sloge!

Nogometaši Sloge na najbolji su se mogući način iskazali za prva dva poraza u ovoj sezoni, pobjedivši Orkana u Dugom Ratu sa visokih 5:1!!
U prvom poluvremenu Jerko Veža zabija za 0:1, da bi gosti početkom drugog poluvremena preko Bilića poravnali rezultat na 1:1. No discipliniranom igrom u obrani i danas raspoloženom napadu, do kraja utakmice Sloga je dala još 4 zgoditka! Dva je postigao Mrkić, a po jedan Franić i M.Marović!
Iskrene čestitke igračima i treneru na ovoj visokoj i potrebnoj pobjedi, te su sa ovim na najbolji mogući način najavili sljedeću utakmicu kad se igra gradski derbi protiv Omladinca!

Danas su odigrane još dvije preostale utakmice 3. kola i to: Uskok – Mladost = 2:2 te Urania – Jadran (T) = 1:0. Neslužbeno doznajemo da je došlo do proceduralne pogreške na utakmici Urania – Jadran (T), jer je domaća momčad u prvom poluvremenu zamijenila U-21 igrača, a pošto su trenutno imali samo tri igrača ispod U-21 na terenu, trebali su uvesti isto U-21 igrača, no nisu ga imali te su uveli drugog igrača, a propozicije nalažu da cijelo prvo poluvrijeme moraju u polju biti minimalno tri U-21 igrača. Kako će se utakmica odigrati na “zelenom stolu” saznat ćemo za koji dan, no vrlo je lako moguće da bi mogla biti registrirana sa 0:3 za goste iz Tučepa!

Zapisnik o utakmici
Izvještaja sa utakmice nije bilo!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.