Nova 3 boda sa gostovanja!!


Tekstilac – Sloga = 1:2

turnir-male-branke-mravince-2014

Nogometaši Sloge opet su ponovili dobru igru sa gostovanja, te su u 5. kolu svladali Tekstilac u Sinju sa 2:1! Prvo poluvrijeme završilo je sa 0:0, iako je bilo nekoliko prigoda sa obje strane! U drugom poluvremenu igrači trenera Vinka Marače bili su puno odlučniji i konkretniji, pa dolaze u vodstvo u 64. minuti preko Dina Mrkića, da bi 6 minuta poslije Mario Marović povisio rezultat na 0:2! U 80. minuti domaćini preko Anušića smanjuju na 1:2, no Sloga hrabrom i discipliniranom igrom uspjeva sačuvati rezultat do kraja utakmice! Nažalost, Mario Marović je u 85. minuti dobio drugi žuti karton zbog prigovora, pa je morao ranije na tuširanje, no srećom bez rezulatskih posljedica!

Zaista velika i važna pobjeda Sloge, pa sad zaista možemo žaliti za utakmicama protiv Postira i Omladinca, gdje je Sloga bila ravnopravni supranik, i gdje nije zaslužila izgubiti utakmice, jer bi sad bodovni konto mogao biti i veći. No usprkos tome, veseli dobra igra Sloge, koja sljedeće kolo dočekuje GOŠK iz Gomilice, koji je danas iznenadio Omladinca u Vranjicu pobijedivši ga sa 3:2! Opet je za očekivati jednu dobru i otvorenu utakmicu, pa već sad pozivamo navijače Sloge da ne propuste nedjeljnu utakmicu!

Danas su još igrali: Vinjani – OSK = 0 : 2 ; Omladinac – GOŠK = 2 : 3 ; Jadran (KS) – Postira = 1 : 2. Sutra su na rasporedu ostale utakmice!

Zapisnik o utakmici!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.