Nezaustavljivi!! Omladinac – Sloga = 1:4 !!

BC210489.jpg

Nogometaši Sloge nastavljaju sa fantastičnim igrama i pobjedama, a jučerašnja pobjeda pogotovo ima veću važnost jer je svladan Omladinac i to sa visokih 1:4 u Vranjicu! Omladinac je momčad koja nas je u jesenskom dijelu pobijedila, ali i u nekoliko posljednjih sezona u 1. ŽNL, tako da je Sloga napokon osjetila slast pobjede u gradskom derbiju i koliko-toliko malo naplatila “dug” za ove dosadašnje poraze! Igrači trenera Vinka Marače su u svim segmetnima svladali igrače Omladinaca i zasluženo upisali 9 pobjedu ove sezone, a čak šestu u gostima! U ligi koja uglavnom slovi kao “domaćinska” ovo je zaista veliki uspjeh!

Već u 10. minuti Kotramanović zabija za 0:1, da bi Jerko Veža u 23. minuti iz jedanaesterca povećao na 0:2. U drugom poluvremnu domaćini su krenuli odlučnije, no protiv jučerašnje Sloge to im je bilo uzalud, pa već u 48. minuti Franić povećava na 0:3, a Marović lijepim zgoditkom u 63. minuti potvrđuje pobjedu za 0:4. Domaćini smanjuju nekoliko minuta poslije preko Juretića iz jedanaesterca! Zanimljivo, Sloga je primila svega 3 zgoditka u nastavku sezone, a sva tri bili su iz jedanaeseterca!

Ovo je Slogina treća uzastopna veća pobjeda, i čak sedma utakmica bez poraza, pa zaista moramo čestiti svim igračima, trenerima, ali i upravi kluba na čelu sa dr. Zdravkom Perkom!

17. kolo 1. ŽNL Split
Omladianc – Sloga = 1:4
OMLADINAC: Banić, Lozić, L. Čorić, Božić (od 24. M. Čorić), Kurtović, Juretić, Nimac, Matković, Ožegović, Družijanić (od 66. Čavka), Vrdoljak (od 74. Brčić). Trener: Valentino Roglić.
SLOGA: Juričić, Ujević, Lončar, Mikas, Kotromanović, Trumbić, Mrkić (od 74. Jurić), Maloča, Veža, Franić (od 7. Sedlar), Marović. Trener:Vinko Marača.

FOTOGALERIJA!
Zapisnik sa utakimice!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.