Jadran (KS) sa visokih 6:2 pobijedio Slogu!

Jadran-KS-Sloga-6-2-4.jpg

Igrači Sloge doživjeli su visoki poraz u Kaštel Sućurcu, gdje je Jadran slavio sa visokih i uvjerljivih 6:2. Malo je tko predviđao takav krajnji ishod, pogotovo jer u 44. minuti Sloga povela iz jedanaesterca kojeg je realizirao Maloča, a domaći vratar Radić zaradio čak i isključenje! No ono što su ispromašivali prvo poluvrijeme, igrači Jadrana su to nadoknadili u drugom poluvremenu, pa je već do 70. minute bilo visokih 4:1! U 73. i 86. minuti domaćini povisuju na čak 6:1, da bi Erceg u 88. minuti iskoristio poklon domaće obrane, i postavio konačan rezultat na 6:2.
Drugi poraz zaredom i čak 10 primljenih golova u dvije utakmice ne ulijevaju optimizam uoči domaće utakmice protiv OSK-a. Istina, nedostajali su kažnjeni Veža, Marović i Mikas, a nisu igrali ni Sedlar, Jurić, Čukelj ni kapetan Marinović, pa je Sloga bilo itekako desetkovana. Srećom svi ovi igrači biti će na raspologanju treneru Marači za sljedeće kolo, stoga se pod hitno mora zaboraviti na ove dvije utakmice i maksimalno se spremiti i usredotočiti na nedjeljnu utakmicu protiv OSK-a i na osvajanje tri boda!

9. kolo 1. ŽNL Split
Jadran (KS) – Sloga = 6:2
Sudac: Marko Rašić
Pomoćnici: Majstrović Marino i Josip Zec
Delegat: Slavko Kojić
Strijelci: Maloča 0:1 (44.min – 11m); 1:1 Dević (55.min); 2:1 Marić-Arić (57.min); 3:1 Grubišić (65.min); 4:1 Grubišić (69.min); 5:1 Dević (73.min); 6:1 Periš (83.min); 6:2 Erceg (88.min)
Jadran (KS): Radić, Erceg, Elez (od 45. Batalić), Marić-Arić, Grančić, Alfirević, Bartulović (od 46. Jakovčević), Dević, Periš, Katić (od 52. Karaman), Grubišić
Trener: Ivica Miše
Sloga: Juričić, Marović, Lozić (od 88. Tonšić), Maloča, Podrug, Lauš, Franić (od 79. Erceg), Lončar, Ujević, Mrkić, Trumbić
Trener: Vinko Marača

Zapisnik o utakmici

Bookmark the permalink.

Comments are closed.