Županijski kup: Val – Sloga = 0:1

Sloga se ambiciozno priprema za drugi dio prvenstva, bez promjena u stručnom dijelu, glavnom treneru Siniši Jaliću asistirati će Karlo Trumbić i Goran Bašić, koji je zadužen za vratare. Sloga je do sada odigrala dvije prijateljske utakmice, sa kaštelanskim GOŠK-om i Zadrom s identičnim rezultatom, 0:0. Po svim pokazateljima Mravinčanima će biti velika boljka efikasnost, naročito nakon odlaska u Solin topnika Marovića. U trećoj provjeri uvjerljivo su savladali Vala u Mravincima, 6:0, a pogotke su postigli Toni Katić i Paulo Hrgović po dva, te Josip Vladović i Miroslav Ninčević po jedan. Prošle nedjelje u 1. kolu Kupa pobijedili si Val u Kaštelima, 2:0.
Klubu su pristupili Domagoj Boljat povratnik iz talijanskog trećeligaša, Tomislav Pranjić iz Hrvaca, vratar Toni Odžak povratnik iz Vala, Ante Ninčević iz Uskoka, te nekolicina mladih igrača koji traže afirmaciju u Slogi, Hrvoje Barišić (Jadran KS), Mate Jelavić i Pavlo Hrgović, obojica iz Omladinca. Slogu su napustili Mario Marović, Martino Mikelić, Marin Roguljić, Rino Kliškić i mladi Ante Barać.

Predsjednik kluba dr. Zdravko Perko i Uprava kluba na čijem je čelu učiniti će sve da i dalje imaju dobro okruženje za rad, kao i dodatne sadržaje za članove i navijače kluba.
“Uz uvjete naš cilj je biti stabilan trećeligaš, a ove sezone kao novajlija možemo i moramo osigurati ostanak. Proljeće mora biti i selekcija za iduću sezonu u kojoj ne želimo strepiti za ostanak nego za bolji plasman. Što se tiče infrastrukture na sjevernom dijelu igrališta u tijeku je prva faza poboljšanja u kojoj je izgradnja bazena za kišnicu, upravljačke prostorije za automatsko zalijevanje i ostale sadržaje, te sanitarni čvor. Druga faza je planirana krajem ove ili početkom 2021. godine” – rekao je predsjednik Perko, te je naglasio:
U prosincu 2019. Skupština kluba je podržala planove za 2020. a prošlu subotu održana je izvještajna sjednica. Od manjih zahvata u tijeku je izgradnja novih kučica za službene osobe, a to rade naši članovi Mate Peroš i domar Petar Perko, te još jedno krilo tribina na južnoj strani.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.