Velika pobjeda u Postirama! Postira – Sloga = 2:4 !

Nogometaši Sloge nastavili su sa odličnim igrama iz jesenskog dijela i u nastavku ove sezone, te sa identičnim 2:4 rezultatom opet slavili na gostovanju! U ponovljenoj utakmici 14. kola 1. ŽNL Split, Sloga je ubilježila veliku pobjedu na neugodnom gostovanju u Postirama, i sa nova tri boda sada zauzima drugo mjesto na ljestvici, sa svega 2 boda iza vodeće Uranie!

Sloga je već u 5. minuti preko mladog Ante Sunare povela sa 0:1, i taj je rezultat ostao sve do poluvremena. U nastvaku, već u 52. minuti iz opravdanog jedanaesterca, iskusni Ante Barać povisuje na 0:2. No, samo dvije minute poslije, strijelac prvog zgoditka, mladi Sunara dobiva drugi žuti karton, te Sloga do kraja susreta ostaje samo sa 10 igrača. Domaća momčad je to iskoristila već u 62. minuti te preko Brazilca Rafaela smanjuje na 1:2. No, sve nade domaćina ruše Mario Marović i Ante Maloča koji u 65. i 73. minuti povisuju na visokih 1:4! Domaćini u sudačkoj nadoknadi preko drugog Brazilca Da Silva Patricka postavljaju konačan rezultat na 2:4!

Sve pohvale igračima i treneru Siniši Jaliću na vrlo važnoj pobjedi, ali i primjedba mladom Anti Sunari na “glupom” napravljenom crvenom kartonu, pogotovo jer je prvi žuti dobio zbog skidanja dresa, te je svojim isključenjem mogao ugroziti pobjedu Sloge, a sada će zbog te nesmotrenosti i propustiti sljedeće kolo! No, na kraju su ipak svi bili zadovoljnog lica, te sa optimizomom gledaju ka sljedećem kolu, a to je novo gostovanje protiv posljednjeg Mračaja!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.