Ususret sezoni 2013/2014

Ove subote (07.09.) Sloga otvara sezonu gostovanjem u Otoku protiv OSK-a s početkom u 17:00 sati! Sloga je, moramo priznati, dobila jako težak početni raspored (prvo kolo kod OSK-a, drugo su slobodni, zatim kući dočekuju Uskoka iz Klisa, a onda na gostovanje u Vinjane!) pa bi bilo jako lijepo ako bi se mogao uzesti koji bod na startu..
HNK Sloga je prošle subote gostovala kod Jadrana iz Supetra, gdje nisu baš odigrali sjajnu utakmicu, koja je završila 2:2. Strijelci su bili Mario Marović te Jerko Veža. Povratak Maria Marovića je možda i najbolje pojačanje Sloge ove sezone uzevši u obzir da je 6-7 glavnih igrača prethodnih sezona napustilo klub, a dodatna loša vijest za trenera Vinka Maraču jest jednomjesečni izostanak stasitog Gorana Vujovića (vojne obaveze) koji je bio odličan defenzivni vezni ovaj dio jesenskih priprema, pa će biti jako teško nadomjestiti njegov izostanak!
Momčad je jako izmjenjena u odnosu na prethodne sezone, te osim kapetana Josipa Marinovića, napadača Jerka Veže, svi ostali igrači su dosta mladi i ne baš iskusni u ovom natjecanju, a s obzirom na velik broj pridošlica ovu sezonu, na treneru Vinku Marači je zaista težak zadatak ove sezone da ostavi Slogu u ovom rangu natjecanja! Kao što to uvijek biva u ovoj lizi, treba nastojati biti borben i agresivan domaćin i pred svojom publikom probati uvijek doći do bodova, a sve šta se donese ‘sa strane’ će dobro doći!
Za par dana počinje prvenstvo 1 ŽNL SD, a mi samo možemo poželjeti: Sretno igračima i treneru Sloge u narednoj sezoni!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.