Urania i Zagora novi trećeligaši!

NK Urania iz Baške Vode, te NK Zagora iz Unešića, putem kvalifikacija, ostavarili su ulazak u 3. HNL – jug! Urania je već u prvom susretu kod kuće visoko porazila Župu Dubrovačku sa 6:0, a u uzvratu su također slavili minimalno 0:1. Zagora je u prvoj utakmici u gostima svladala Škabrnju 2:0, da bi na svom terenu sa visokih 4:1 potvrdila povratak u 3. HNL – jug. Ovim putem čestitamo NK Uraniji i NK Zagori te im želimo sreću u 3. HNL – jug!
Završtekom ovih kvalifikacija, iz 3. HNL – jug ispada 4 kluba, i to sva četiri iz naše županije: Omiš, Orkan, OSK i Zmaj iz Makarske! Nažalost, to znači da iz 1. ŽNL ispadaju Glavice, Mračaj, Vinjani i Jadran iz Supetra! NK Urania ide u 3. HNL, dok iz 2. ŽNL nam dolazi NK Hvar! No, konačnu listu momčadi ćemo uskoro znati, jer trenutno se odlučuje da li će 3. HNL – jug brojiti 16 ili 18 klubova, a upitan je i status RNK Splita, jer je moguće da će RNK Split od sljedeće sezone biti također trećeligaš. Kad HNS donese te konačne odluke, onda ćemo znati i točan broj klubova u trećoj i u našoj ligi.
Nogometaši Sloge su nakon završetka zadnjeg kola, odradili još jedan trening gdje uz zajedničku večeru sa upravom i prijateljima kluba, slavili izvrstan uspjeh kojeg su ostvarili ove sezone! Kompletne rezultate 1. ŽNL Split od 2016/17 sezone, kao i sve Slogine izvještaje sa utakmica možete vidjeti OVDJE!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.