U 4. kolu protiv Zadra!

Sutra u 4. kolu 3. HNL-jug u Mravince dolazi NK Zadar, stoga napisati najavu ove utakmice, a obzirom na renome protivnika koji nam dolazi u Mravince bio bi grijeh prema povijesti našeg kluba ne zaviriti u arhiv i vidjeti kada su se posljednji put u službenoj utakmici na Glavici susrela ova dva kluba.

Dakle to je bilo prije ravno 40 godina u sezoni 1979/80 Dalmatinska nogometna liga,utakmica se odigrala u Mravincima 09.12.1979,godine rezultat je bio 0:0 pa zašto i ne spomenuti tadašnji sastav Sloge: M.Peroš, I.Čulić, Laštre, Andabak, Drnas, Lauš, Munivrana, Grčić, Grubišić, Vukorepa (Milanović), S.Peroš (Močić), a treneri su bili Filipović-Grčić i B.Marović. Ipak se lijepo prisjetiti i vratiti u prošlost i opet se uvjeriti u zaista bogatu povijest našeg kluba.

Međutim dragi Slogaši i prijatelji kluba život ide dalje i ono što nas čeka je srijeda i veliki protivnik, ekipa Zadra koja je u ova protekla tri kola osvojila 6 bodova kao i naša momčad te smo uvjerenja da neće biti kalkulacija. I jedna i druga ekipa žele puni plijen s ove utakmice. Stoga podržite naše igrače, dođite na Glavicu i budite sigurni da vas oni svojom željom, borbenošću i angažmanom neće razočarati. Za Slogu složno!

4. kolo 3. HNL – jug sezona 2019/2020.
Srijeda, 18.09.2019. u 16:30 sati
Igralište Glavica, Mravince
HNK Sloga (Mravince) – NK Zadar S.D.D. (Zadar)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.