Sutra protiv GOŠK-a!

U 24. kolu 1. ŽNL Split, Sloga će sutra dočekati NK GOŠK iz K. Gomilice. Nakon poraza u prošlom kolu u derbiju sezone od Uranije 3:2, Slogi će trebati pravo čudo da završi na prvom mjestu ove sezone! Urania ima čak 5 bodova prednosti 3 kola prije kraja, a sutra u Mravince dolazi GOŠK, ponajbolja momčad proljetnog djela sezone, koja je u 10 kola u nastvku sezone, pobijedila čak 8 puta uz 2 poraza, te se sa samog dna ljestvice, stabilizirala po sredini tablice!
I Uraniju čeka teško gostovanje kod davljenika Mračaja, pa bi sutrašnjim eventualnim kiksom, te pobjedom Sloge, završnica sezone mogla ponuditi još uzbuđenja.
Prema trenuntoj situaciji, iz 2. HNL ispada NK Imotski, pa bi iz 3. HNL-jug ispale čak tri momčadi, i sve tri iz naše županije, što bi značilo da će i zadnje tri momčadi iz naše lige u niži rang! Ukoliko ni prvak naše lige ne izbori ulazak u viši rang, to bi značilo ispadanje čak 4 kluba iz 1. ŽNL. No, kako to biva u našem nogometu, rasplet ove situacije ćemo vjerovatno znati dugo nakon završetka svih liga.

24. kolo 1. ŽNL Split – sezona 2016/2017
Subota, 13.05.2017. u 17:00 sati
Igralište “Glavica” – Mravince
HNK Sloga (Mravince) – NK GOŠK (Kaštel Gomilica)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.