Slogi susjedski derbi! Sloga – Mosor = 2:0

336227607-716879122-277592307

Nogometaši Sloge slavili su u susjedskom derbiju gdje su zasluženo pobijedili Mosora sa 2:0. Sloga je bila konkretnija i bolja momčad cijelog susreta, a prvu priliku imala je iz slobodnog udarca preko Baraća, kojem Butara skreće loptu u stativu, potom ponovo Barać sa šest metara puca pored gola. Odmah na početku drugog dijela, u 47. minuti, Sloga pogotkom Marija Marovića dolazi do vodstva. Mosor u 50. minuti prvi put upućuje udarac prema Sloginom vrataru. Nedugo potom, Marović iz lijepe akcije glavom pogađa stativu, no na pogodak se čekalo do 66. minute kad Marović u prodoru nalazi na pet metara samoga Franića, koji nesmetano pogađa mrežu Butare. Od 76. minute Mosor igra s igračem manje, isključen je Roić. Do kraja susreta Sloga je mogla povećati rezultat da su Marović, Barać, Mikelić i Franić bili precizniji i sabraniji.


8. kolo 1. ŽNL Split
Sloga – Mosor = 2:0
Sudac: Matoš Jurica
Sloga: Samardžić, Radić, Sedlar, Kapitanović (od 46. Maloča), Mikas, Jerković, Vrgoč, Mikelić (od 88. Ujević), Franić, Barać, Marović (od 90. Ćićerić).
Trener: Siniša jalić.
Mosor: Butara, Vuković, Bekavac, Vučemilović-Grgić (od 89. Galić), Roić, Da. Jurić (od 73. Kliškić), Bugarić, (od 63. Elez), Kuzmanić, Barbarić, Landikušić, Du. Jurić.
Trener: Matić Romano Roko

Odlična igra i zaslužena pobjeda Sloge koja se sad s ovom pobjedom primakla vodećima. U sljedećem kolu Slogu isto čeka “susjedski derbi” , a to je gostovanje kod Uskoka na Klisu.

Foto: Ivica Čavka

Bookmark the permalink.

Comments are closed.