Sloga sutra putuje u Koprivnicu!

Nakon ostvarenja povijesnog uspjeha kluba osvajanjem kupa NSŽSD nakon nezaboravne finalne utakmice sa Solinom gdje je Sloga slavila 4:0, nastavlja se takmičenje kupa – ali sad pod okriljem HNS-a. Ples kuglica u Zagrebu nam je u međukolu kupa HNS-a kao protivnika podario NK Koprivnicu i to u Koprivnici. Što reći o našem domaćinu osim da se radi o klubu s izrazitim renomeom koji se već duže vrijeme natječe u 3.HNL istok i završava sezonu u vrhu lige. Povijest kluba iz Koprivnice pamti i natjecanje u nekoliko sezona 2.HNL. Koprivnica u ovom trenutku je izrazito balansirana ekipa sastavljena kao spoj mladosti i iskustva ali s nekoliko pojedinaca izrazite nogometne vještine koje je trener Medenjak uklopio u cjelinu.

Obzirom na navedeno naše domaćine u ovom susretu moramo istaknuti kao favorite, međutim ni Sloga ne ide u Koprivnicu na izlet jer poznavajući naše igrače Podravkinu juhu mogu i doma skuhati, a ne putovati 500 km da bi to napravili u središtu Podravine. Šalu na stranu, svi mi koji pratimo Slogu znamo da nas naši igrači nikad nisu i neće razočarati u želji, volji i ambiciji dobrog rezultata.

Ipak treneru Jaliću i njegovom stožeru brigu zadaje izostanak nekoliko najiskusnijih prvotimaca, ali kako trener Jalić navodi svi oni koji su bili uključeni u ciklus priprema odradili su prema njegovim očekivanjima stoga nema straha da ti mladi igrači adekvatno nadomjeste izostanke.

Utakmica između NK Koprivnice i HNK Sloge igra se 29.08.2018.u srijedu s početkom u 16:00 sati i to u mjestu Molve na stadionu NK Mladosti iz razloga što se gradski stadion u Koprivnici koji nogometaši Koprivnice kao domaćini dijele sa NK Slaven Belupo radi na postavljanju novog travnjaka.

Zadovoljstvo u klubu su nam i najave Mravinčana koji se u osobnom aražmanu spremaju na put u Koprivnicu, također svoju najavu davanja podrške na stadionu Krbuljin u Molvama najavili su i naši Mravinčani koji žive u Zagrebu. Zato dragi Slogaši snove nam nitko ne može oduzeti, a svi znate što sanjamo i čemu se nadamo i o čemu već nekoliko mjeseci pričamo “što bi bilo kad bi bilo”, a na korak smo od jave. Za Slogu složno!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.