Sloga startala sa pripremama, a Mario Marović otišao u NK Solin!

Sloga je jučer započela s pripremama seniora pred nastavak drugog dijela sezone. Okupljene igrače su pozdravili predsjednik kluba Zdravko Perko te treneri Siniša Jalić s pomoćnicima Bašićem i Trumbićem. Predsjednik Perko je igračima i trenerima zaželio dobar rad u pripremnom ciklusu, a Uprava kluba na čijem je čelu učiniti će sve da i dalje imaju dobro okruženje za rad.
Trener Jalić je upoznao igrače o planiranoj dinamici u pripremnom periodu pred nastavak sezone. Današnju prozivka posjetio je i bivši kapetan Marović koji je novi član susjeda iz Solina.  Sa 74 gola u 54 utakmice svima je bilo jasno da je Mario za neke sjajnije nogometne staze, a vjerujemo da je ovo samo odskočna daska za daljnji napredak! Želimo mu puno uspjeha i golova u budućnosti, a vrata Sloge za tebe će uvijek biti otvorena jer je MM11 zlatnim slovima upisano u knjigu naše povijesti! Mario se zahvalio svojim dojučerašnjim suigračima, trenerima te Upravi kluba na proteklom razdoblju koji je obilježen uspjesima kluba. Predsjednik se zahvalio Mariu Maroviću i igračima koji su napustili klub, a koji su svojim doprinosom na terenu doprinjeli da je Sloga u proteklim sezonama napravila uspjehe koji su upisane zlatnim slovima u povijest kluba. Nakon riječi zahvale doktor Perko je kako Maroviću tako i ostalim bivšim igračima zaželio mnogo uspjeha u životu i u daljnjem nogometnom putu.
Vezano uz rubriku odlasci – dolasci klub su zasad napustili spomenuti Marović te Mikelić i Roguljić, a papire su još zatražili Barać mlađi te Jurčić. Također zbog poslovnih obaveza trener Jalić ne može računati na Caktaša i Kliškića.
Vezano uz ovu rubriku “dolasci” ima mnogo novina o čemu ćemo pisati više kako budu tekle pripreme. Dogovoreno je i nekoliko pripremnih utakmica o kojima ćemo na vrijeme obavijestiti sve zainteresirane na našoj web i Facebook stranici.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.