Sloga startala novu sezonu sa remijem! Sloga – Postira = 1:1

ScreenShot678Nogometaši Sloge u prvom kolu nove sezone 1. ŽNL Split, odigrala je 1:1 protiv momčadi Postira sa Brača. Bila je to jedna prava prvenstvena utakmica, a Sloga je bila i bliže pobjedi no na kraju je završilo podjelom bodova.

Mario Marović je u 15. minuti doveo Slogu u vodstvo, a gosti su u 62. minuti preko Šiškova izjednačili. U finišu utakmice, Marovićev pokušaj zaustavila je vratnica!

Sloga je bolja otvorila utakmicu i početnu inicijativu već u 15. minuti pretvorila u vodstvo, kad je na lijepi ubačaj iskusnog Ante Baraća, Mario Marović neometan sa 5 metara lijepo pogodio glavom u kut gostujućeg vratara Vlahovića. Sloga je tada bila bolja momčad, a u 20. minuti glavni sudac Kristijan Kuduz nije svirao čisti jedaneasterac za Slogu kad je srušen Mario Marović. Pred kraj poluvremena gosti se budu te u 35. minuti iz lijepe akcije pogađaju vratnicu gola, no na odmor se ipak odlazi sa 1:0.

U drugom poluvremenu gosti malo više pritišću, a u 62. minuti dolaze i do pogotka. Slobodan udarac na oko 20 metara silovito je tukao Hrvoje Šiško u lijevi “golmanov” kut domaćeg vratara Samardžića te izjednačio rezultat. Do kraja utakmice gledali smo otvorenu utakmicu, a 89. minuti Sloga ima priliku za pobjedu na Marovićev udarac zaustavlja vratnica gola!

>Zapisnik sa utakmice<
U sljedećem kolu, Sloga je opet domaćin, a u goste dolazi ekipa Mračaja.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.