Sloga – Primorac BNM = 4:2!

Čudesna utakmica na Glavici u 2. kolu 3. HNL-jug. Otvaranje utakmice za poželjeti, Marović izlazi sam na Stojanova i prisiljava Ninčevića na rušenje i crveni karton na 18 metara od gola.
I kad su svi mislili da je utakmica jednosmjerna, Sloga prima dva gola s igračem manje i veliki šok. Rezultat je mogao biti i gori, al domaći vratar Brdar brani.
U nadoknadi prvog dijela Marović prebacuje za Katića koji ubaciva za Bobana i 1:2 za vraćanje nade…
Trener Boris Pavić u drugom poluvrevmenu radi tri izmjene i mijenja ritam utakmice, ubacujemo u brzinu više i potpuno dominiramo do kraja utakmice. Odlična akcija Vekića, Marovića i Pranjića koji zabije za 2:2. Nedugo zatim mladi Blažević gura fenomenalan pas za Marovića koji zabija za 3:2 i veliki preokret i slavlje naših miljenika. Do kraja još jedna lijepa akcija, Pranjić ubacuje, Marović gađa vratnicu i Pezo unosi loptu u gol za konačnih 4:2.
Čudesni preokret i veliko slavlje na kraju utakmice naših momaka koji su ovom pobjedom zasjeli na vrh prvenstvene ljestvice. Čestitamo treneru Borisu Paviću i našim momcima na velikoj pobjedi! Već ove srijede Sloga gostuje u Otoku protiv OSK-a.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.