Sloga osvojila Županijski Kup!! Sloga – Solin = 4:0!!

U finalu Županijskog kupa Sloga je sa visokih i nevjerovatnih 4:0 porazila drugoligaša Solina i time zasluženo osvojila Kup! Sve je danas bilo podređeno fešti nogometa u Mravincima gdje su navijači pokupovali simbolične dresove za ovaj finalni susret kao i prigodne klupske majice, a van terena Sloga je omogućila svim navijačima da im ne fali ni hrane ni pića!
Nisu još svi gledatelji sjeli na svoja mjesta, a Mario Marović je u 30 sekundi susreta na najbolji mogući način otvorio utakmicu dovevši Slogu u vodstvo od 1:0 na lijep ubačaj Boke s desne strane. Nakon početnog uzbuđenja, Solin preuzima inicijativu i posjed lopte no bez ijedne izglednije prigode do kraja poluvremena. S druge strane Sloga je odlično igrala u obrani i strpljivo čekala šanse pa je već u prvom poluvremenu mogla povećati vodstvo, no udarac Katića glavom spriječila je stativa, udarac Caktaša nogom zaustavila je greda, a Marović je pucao tik uz desnu vratnicu.
U drugom poluvremenu očekivali smo da će Solin ubaciti u “višu brzinu”, no do kraja susreta samo su igrali igrači Sloge! Prvo je Boko u 62. minuti povisio na 2:0, da bi Caktaš u 65. minuti zabio za 3:0, a Mikelić je u 80. minuti zaključio povijesni rezultat za 4:0 i fešta je mogla otpočeti!
Nagrade najboljima uručili su Mario Jurić (član izvršnog odbora), Ante Ljubičić (dopredsjednik NSŽSD), Dino Knezović (tajnik NSŽSD), Boris Strukan (tajnik sudačke komisije NSŽSD) i Marko Erceg (predsjednik NSŽSD), a predsjednik Sloge dr. Zdravko Perko uručio je kapetanu Sloge Mariju Maroviću i pehar za najboljega strijelca 1. Županijske lige za postiguntih 22 gola ove sezone.
Na kraju zaista možemo samo čestitati svim igračima, treneru Siniši Jaliću, Upravi kluba i predsjedniku dr. Zdravku Perku na ovom jedinstvenom pothvatu koji će biti upisan u klupsku povijest. Veliko hvala i svim našim navijačima i prijateljima kluba koji su nas bodrili na svim utakmicama i koji su vjerovali da ovaj Kup uistinu može biti naš! ZA SLOGU – SLOŽNO!!

Kompletnu fotogaleriju možete vidjeti na ovom LINKU!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.