Sloga krenila s pripremama!

Nogometaši Sloge krenuli su sa pripremama za novu sezonu 13.07, a novo lice je mladi 23-godišnji Antonio Samac koji stiže iz RNK Splita u kojem je proveo najveći dio svoje karijere, a nastupao je i u 2. te 1.HNL! Uz Antonia došao je i Jure Gale također stigavši iz RNK Splita, a u karijeri je još nastupao za Hajduk, Junak, Dugopolje i Mosor, te upisao više od 100 nastupa u 2.HNL!

Međutim, teško je nešto suvislo smisliti i napisati kad se opraštate od igrača koji su dali svoj veliki obol u uspjesima kluba, Ante Baraća i Mije Jurićića. Njima na odlasku, svim njihovim suigračima koji su pronašli nove nogometne adrese, ali i svim onima koji još uvijek nose Slogin dres izgleda da je došlo vrijeme da im se istinski zahvalimo na svim onim uspjesima koje su podarili Slogi te Mravince približili cijeloj našoj Domovini. Možda je ovo i simbolika koja pada na 95 rođendan kluba.
Smatramo  da smo ih s pravom nazvali “zlatna generacija” jer da se podsjetimo u proteklih nekoliko godina koliko radosti su nam donijeli. Osvajanje kupa NSŽSD u povijesnoj pobjedi nad našim najbližim susjedom Solinom, pobjeda u Kupu u Koprivnici koja nam je donijela nezaboravnu utakmicu s Dinamom te kao šlag na tortu osvajanje županijske lige i ulazak u 3 HNL Jug! Prisjetimo se samo koliko suza radosnica su nam ti naši igrači izvukli na lice ali bili smo ponosni i nismo skrivali te suze jer smo bili ponosni na našu ekipu koja je na terenu pokazivala ono što krasi ovaj klub, a to je zajedništvo i sloga!
Stoga se Anti i Miji, Kluba zahvaljuje  što ste bili dio nas i što ste vjerovali u našu priču da želimo Slogu na postolju pobjednika, a vi ste nas na to postolje i podigli!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.