Sloga – GOŠK = 2:0!


Sloga je u današnju utakmicu protiv uvijek nezgodnih Gomiličana ušla sa krajnjim respektom i poštovanjem jer GOŠK je mnogo puta tijekom proteklih sezona iz Mravinaca nosio puni plijen.Kako smo ranije i najavili GOŠK se nakon odigranih 10.kola proljetnog dijela sezone prometnuo u ekipu koja pokazuje da su se u pauzi prvenstva dobro posložili ne prepuštajući slučaju da se bore za opstanak, te su u 10. odigranih utakmica slavili 8 puta uz 2 poraza i zauzeli čvrsto sredinu tablice. Zbog svega navedenog znali smo da nas danas čeka iznimno težak suparnik i još kad svemu nadodamo igrače na koje se danas nije moglo računati: Gusić, Maloča, Barać te Katić.
Međutim nakon današnje utakmice i velike pobjede protiv protivnika koji je na Glavici potvrdio svoju kvalitetu i dokazao se kao protivnik koji nam je i danas zadao velike glavobolje većim dijelom utakmice kontroliravši igru i na trenutke nas držeći u našem šesnaestercu nizajući opasne prekide koji su stvarali paniku u našim redovima. Unatoč navedenom igrači Sloge su se od početka utakmice stavili jedan uz drugog,požrtovno i dali su do znanja da će danas na terenu ostaviti i zadnji atom snage te su uspjeli zaustaviti Gomiličane i matirati ih sa dva pogotka za novu pobjedu koja nas i dalje ostavlja u vrhu tablice iza prvoplasirane Uranie.
Sloga je danas odlično otvorila utakmicu zahvaljujući brzom zgoditku Grubišića u 2. minuti te koristila prostor koji su gosti ostavljali u želji za izjednačenjem ali ipak nisu se iskoristile neke situacije koje su mirisale na povećanje vodstva te se strepilo sve do 84. minute kad kapetan naše ekipe Marović uzima stvar u svoje noge i nakon što je pretrčao obranu gostiju mirno matira vratara te postiže svoj 13. gol ove sezone i stavlja točku na današnju utakmicu.
Na kraju čestitke treneru i igračima od koji su neki zabilježili prve nastupe ove sezone (Galić,Boko),jer su igrali onako kako su i kroz tjedan najavljivali “Bacat ćemo se i na glavu ali bodove iz Mravinaca ne dajemo”, vjerujte zaista je tako i bilo!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.