Sljedećeg vikenda starta nova sezona 1. ŽNL Split!

Sljedećeg vikenda startati će nova sezona 1. Županijske lige Split, koja će i ove sezone brojiti 14 klubova. Zbog smanjivanja 3. HNL – jug prošle sezone, ispala su čak četiri županijska kluba (Glavice, Mračaj, Vinjani i Jadran (Supetar)), a Urania je kao prvak izborila ulazak u 3. HNL-jug. Stoga ove sezone imamo čak 5 novih klubova, i to NK Hvar kao pobjednika 2. ŽNL Split, te Omiš, Orkan, OSK i Zmaj iz Makarske kao klubovi koji su ispali iz treće lige. Stoga s pravom možemo reći da će ovo biti jedna od boljih sezona u Županijskoj ligi ako je suditi po imenima klubova.
Sloga na otvaranju sezone ide u uvijek nezgodni Proložac gdje će igrati protiv Mladosti, no sa posljednjih nekoliko gostovanja, Sloga se uvijek nasmiješena vraćala sa punim plijenom, pa se nadamo da će tako biti i nakon prvog kola. U drugom kolu dočekuju Zmaj, dok će u trećem brodom na Hvar.

Sloga je u ovom pripremnom razdoblju odigrala nekoliko utakmica. U prvoj je pobijedila Hrvace sa 3:1, zatim kod kuće u golijadi sa GOŠK-om izgubila 3:4, da bi u Postirama također izgubila 3:2. Nakon toga gostuje u Omišu gdje sa visokih 1:4 pobjeđuje domaćine, a jučer su odigrali i u Dugom Ratu gdje su minimalno sa 0:1 slavili protiv Orkana.

Nadamo se da je trener Siniša Jalić posložio momčad uoči nove sezone, i da će Sloga i ove godine biti konkurentna momčad za vrh tablice, stoga ovim putem treneru, igračima i upravi želimo puno sreće u novoj sezoni! Za Slogu – SLOŽNO!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.