Pripreme seniora u tijeku..


Trenutno su u tijeku pripreme seniora za nadolazeću sezonu koja počinje 07.09.2013.g. Ove sezone Sloga se natječe u 1 ŽNL, koja broji 13 klubova. Momčad pod vodstvom trenera Vinka Marače i pomoćnika Ivice Bačića je u ovu sezonu ušla poprilično oslabljeno jer je nekolicina igrača, koji su bili ‘kostur’ momčadi zadnjih par sezona, napustili klub. Stoga je na treneru Marači težak zadatak da stvori pravu momčad do početka sezone, jer su mu na raspologanju većina novih pridošlih igrača iz okolnih nižerazrednih klubova..

Do sada je Sloga odigrala 4 utakmice! Prva provjera je bila na pomoćnom igralištu u Stobreču na umjetnoj travi sa GOŠK-om iz Kaštel Gomilice, gdje su izgubili 3:1. Nakon toga Sloga je gostovala u Srinjinama gdje su pobijedili domaćina Poljičanina sa 5:1. Slijede dvije domaće utakmice sa Postirama i GOŠK-om, gdje su ubilježena oba poraza. Postirani su bili bolji 2:1, a GOŠK čak 5:3!

Do početka prvenstva zakazane su još dvije pripremne utakmice, pa se nadamo da će dotada Slogina momčad već imati ‘glavu i rep’ , jer prvo kolo je u Otoku kod nezgodnog OSK-a, zatim je Sloga slobodna, a onda kući dočekuje Uskoka iz Klisa koje je prošle sezone ispao iz 3 HNL jug!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.