Poraz i od Jadrana KS!

ScreenShot009

Sloga je upisala i četvrti uzastopni poraz i to identičnim rezultatom kao i protiv GOŠK-a, izgubivši 2:3 od Jadrana iz Kaštel Sućurca! U zadnjih 7 kola Sloga je osvojila svega 5 bodova od mogućih 21! U prvom poluvremenu Sloga je izgledala bezidejno i nemoćno, a gosti su poveli već u  3. minuti preko Marić-Arića iz prekida. Već u 13. minuti na skoro identičan način gosti preko Eleza povećavaju na 0:2, a Sloga do kraja poluvremena nije ozbiljno ni zaprijetila! No, u drugom poluvremenu gledamo drugčiju Slogu, koja je bila agresivna i napadački nastrojena pa u 49. i 50. minuti preko Franića i Marovića izjednačuju rezultat na 2:2! Sloga je tada djelovala odlično, te je stvorila veliki pritisak i nekoliko prigoda, a poništen joj je i zgoditak iz sumnjivog zaleđa. Do kraja utakmice gledamo otvorenu utakmicu i kad su svi mislili da će doći do podjele bodova, igrač Sloge igra rukom u svom šesnaestercu te sudac Kolarević dosuđuje kazneni udarac. Siguran realizator za goste bio je Miro Grubišić, te gosti odlaze u Sućurac sa punim plijenom!

Zaista šteta kako su igrači Sloge opet u zadnjim sekundama izgubili utakmicu, jer prema prikazanome, a pogotovo u drugom poluvremenu, to nisu zaslužili. U zadnjem kolu  jesenskog dijela, Sloga gostuje u Vinjanima koji također ima 18 bodova, no i utakmicu manje!

12. kolo 1. ŽNL Split, igralište “Glavice” u Mravincima
HNK Sloga – NK Jadran (KS) = 2:3 (0:2)
Suci: Kolarević, Varivoda, Đuranić
Strijelci: 0:1 (3. min Marić-Arić); 0:2 (13.min Elez); 1:2 (49. min Franić); 2:2 (50.min Marović); 2:3 (88.min Grubišić 11m)
Sloga: Juričić, Radić, Sedlar, Vrgoč, Kotramanović, Gusić, Čurić, Kordić, Franić, Marović, Kunac
Trener: Mladen Kalinić
Jadran (KS): Banić, Erceg, Elez, Marić-Arić, Jakovčević, Dević, Andrić (od 90. Aleksić), Grubišić, Viculin (od 56. Alfirević), Karaman (od 80. Andrić), Šiškov
Trener: Ivica Miše

Bookmark the permalink.

Comments are closed.