Pobjeda na Hvaru! Hvar – Sloga = 1:2

novi-grb-HNK-Sloga-MravinceNogometaši Sloge vraćaju se sa Hvara sa velika 3 boda na svom kontu, te tako opet sa prvog mjesta gledaju na ostatak tablice! Marović je u 18. minuti doveo Slogu u vodstvo od 0:1, no domaćini, 15 minuta prije kraja utakmice, preko Domančića izjednačuju na 1:1. No, Vrgoč, u 85. minuti zabija za 1:2, te Slogi donosi sva tri boda sa teškog gostovanja!

Nažalost, i ovo kolo ima svojih repova! Iako se činilo da se smirio bojkot sudaca ovih liga, na ovoj utakmici pojavio se samo drugi pomoćni sudac Kraljević, pa su, uz suglasnost oba kapetana, za ovu utakmicu angažirana 2 pomoćna suca sa otoka, a Kraljević je bio glavni! Na ostalim utakmicama koje su se danas trebale odigrati, suci se uopće nisu pojavili!! Također, prilikom pogotka Vrgoča, pomoćni sudac je signalizirao prekršaj, ali ga Kraljević nije uvažio, pa su se domaćini okomili na njega, pri čemu su dva domaća igrača isključena! Također u 83. minuti je isključen i domaći trener, a u 87. minuti i domaći predstavnik kluba!

Što će biti sa ostalim sutrašnjim utakmicama nitko ne zna, ali očito da se apsurd nastavlja. Svejedno, čestitke igračima i treneru Kaliniću na velika 3 boda, i sa nestrpljenjem očekujemo sljedeće kolo gdje u Mravince dolazi Omladinac. Ako se suci pojave..

Bookmark the permalink.

Comments are closed.