OSK – Sloga = 1:1

Foto: NK OSK

U 3. kolu naša momčad je gostovala u Otoku protiv OSK-a, gdje smo vidjeli poptpuno dva lica Sloge u prvom i drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme OSK je imao dvije vratnice, veliki dio naše momčadi je bio neprepoznatljiv i to je rezultiralo katastrofalnom pogreškom obrane i poklonjen pogodak domaćinima. No na poluvremenu potpuni preokret i na teren izlazi gladna naša momčad i odmah u 50. minuti preko Peze izjednačujemo na 1:1.
Nedugo nakon izjednačenja ponovno Marović gura fenomenalnim okomitim pasom Boku u gol šansu, ali danas odlični domaći vratar Cvrlje brani. U 65.minuti mladi Blažević ima odličnu šansu, ali Cvrlje brani. U 80. minuti naša obrana još jednom poklanja domaćima gol šansu, Tadić izlazi sam na Vladovića, ali naš vratar izvanredno brani.
I onda ključan trenutak utakmice, u 91.minuti naš kapetan Marović izlazi sam na domaćeg vratara ulazi ispred domaćeg braniča koji ga ruši, ali Budić ne sudi jedanaesterac.
Dojam svih aktera utakmice i domaćih i gostujućih navijača je da je bio čisti jedanaesterac,ali sudac Budić se nije oglasio. S obzirom na prikazano u oba poluvremena, podjela bodova se čini nekako poštenim ishodom.
Već u nedjelju nas čeka derbij u Mravincima protiv prve momčadi lige Jadrana iz Ploča.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.