Kraj sezone 2023/2024

Sloga je jučerašnjom pobjedom u Makarskoj zaključila ovogodišnju sezonu u 3. HNL-jug, gdje je upisala 10 pobjeda, 6 nerješenih te čak 14 poraza, te sa 36 bodova završila ovu sezonu na 12. mjestu.
Ono što najviše “boli” je jako loša statistika utakmica kod kuće, gdje je Sloga bila najlošija momčad lige sa samo 18 osvojenih bodova, a čak je posljednoplasirani Zmaj osvojio 20 bodova kod kuće. Sloga je samo upisala 5 pobjeda kod kuće, 3 remija te čak 7 poraza sa gol razlikom 24:25. Zanimljiva je i gostujuća statistika gdje je Sloga također osvojila 18 bodova uz isti uspjeh: 5 pobjeda, 3 remija i 7 poraza sa gol razlikom 20:25. No 18 bodova u gostima je popriličan uspjeh, te je Sloga po tom učinku čak šesta momčad lige. Nažalost loš učinak u Mravincima odrazilo se na kraju na ukupni poredak, jer da se uspjelo osvojit još 6-7 bodova u Mravincima Sloga bi bila u gornjem dijelu poretka.
Sloga je završila ovu sezonu i sa negativnom gol-razlikom 44:50, a od 44 zgoditka, a izdavajamo 10 zgoditaka Andre Vulete, 5 Krešimira Keleze, te po 4 Paola Radovančića i Ante Vukovića.
Na kraju cilj ostanka u Ligi je ostvaren, no ostaje “gorak okus u ustima” zbog lošije igre kod kuće gdje se izgubilo dosta bodova. Sve u svemu – čestitke igračima, stručnom stožeri i Upravi Kluba!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.