Drugo kolo pripalo gostima

Ovog vikenda odigrano je drugo kolo 1 ŽNL, u kojem su gosti bili mnogo uvjerljivi od domaćina! Jedino je GOŠK slavio kod kuće protiv Jadrana iz Tučepa sa 3:1, a sve ostale bodove odnijeli su gosti! Na Klisu je domaći Uskok ugostio OSK-a iz Otoka, a nakon prvog poluvremena i rezultata 1:1, dolazi do incidenta unutar prostorija kluba, gdje domaćini udaraju pomoćnog suca, pa je glavni sudac prekinuo nastavak utakmice, tako da će ta utakmica biti registirirana 3:0 za OSK, a Uskoka možda slijede još neke kazne!
U susjedskom derbiju u Vinjanima, puni plijen su odnijeli igrači Mračaja iz Runovića minimalnom pobjedom od 1:0, dok je Orkan slavio u Vranjicu protiv Omladinca u kojem je bilo čak osam zgoditaka, a slavio je Orkan sa 5:3! Mladost iz Prološca pobijedila je u Glavicama sa 2:0, a igrači Postira na Brač donose sva 3 boda sa nezgodonog gostovanja iz Baške Vode protiv Uranie gdje su pobijedili sa 2:1!
Sloga je u ovom kolu bila slobodna, dok sljedeće nedjelje (22.09.) sa početkom u 16:30 sati dočekuje Uskoka! Vidjeti ćemo da li će momčad Vinka Marače doći do svoje domaće pobjede što bi značili i mirniji nastavak prvenstva, jer nakon Uskoka, slijedi nezgodno gostovanje u Vinjanima!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.