Počela završnica liga mlađih uzrasta!

Mlađi pioniri HNK Sloga (2016)

Mlađi pioniri HNK Sloga (2016)

Na sastanku Izvršnog odbora kluba održanog 05.04. sa zadovoljstvom su prihvaćene informacije da se Slogin uzrast U-11 pod vodstvom trenera Ivice Grubišića plasirao u ligu za prvaka nakon odigravanja u skupini. Također uzrasti mlađih pionira i juniora pod vodstvom trenera Jakova Radmila i Željka Jeličića su se u ukupnom zbroju oba uzrasta nakon odigranog dijela u skupinama plasirali u ligu za prvaka te već ovu nedjelju idu u goste najboljoj ekipi iz skupine B Orkanu iz Dugog Rata . Nepravedno bi bilo zaboraviti uzraste pionira i kadeta koji u daljnjem dijelu prvenstva nastavljaju u ligi za opstanak, međutim znajući s kakovim se problemima okupljanja i konsolidiranja igračkog kadra na početku prvenstva susretao trener ovih uzrasta Željko Andabak nazočni članovi Izvršnog odbora su iskazali zadovoljstvo s radom trenera Andabaka i uvjerenjem da će pioniri i kadeti i iduće sezone biti članovi 1 ŽNL.

Predsjednik Zdravko Perko je nazočnima na sastanku IO prezentirao da je vidljivo da postoje pomaci u radu unutar omladinske škole što daje nadu da će klub u budućnosti imati na raspolaganju što više kvalitetnog igračkog kadra koji će u seniorima činiti okosnicu sastava. Predsjednik je također iznio i plan kojim klub misli dati podršku u školovanju trenutnog trenerskog kadra jer klub treba imati vlastiti stručni kadar koji mora biti spreman preuzeti i vodstvo najužarenije seniorske klupe.

Na sastanku je također spomenuto da je omladinska škola nogometa opremljena sa sredstvima potrebnim za trening i u tijeku je opremanje uzrasta sa novim kompletima dresova u tradicionalnim Sloginim bojama. Prisutne članove IO direktor turnira Kup Sv.Ivana Krstitelja, Vicko Bućan je upoznao s radnjama koje se odvijaju u organizaciji 6. po redu turnira koji se već tradicionalno svake godine održava sredinom lipnja te najavio podršku nekoliko zvučnih sponzora koji su prepoznali kvalitetu ovog turnira za uzraste U-9 i U-11 u organizaciji HNK “Sloge”. Član IO kluba Jakov Radmilo je nazočne upoznao sa svim učinjenim predradnjama  u organizaciji putovanja uzrasta U-11 i U-13 u Sloveniju i Austriju u periodu od 25.do 28.lipnja ove godine.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.