Debakl na otvaranju sezone!


OSK – Sloga 8:1

Nogometaši Sloge doživjeli su pravi debakl na otvaranju sezone kod OSK-a u Otoku! Iako je Sloga povela u 16 minuti preko Matasa, gosti su par minuta poslije odmah izjednačili, da bi opet koju minutu iza toga i preokrenuli vodstvo u svoju korist! Sloga je još donekle bila ravnopravni supranik u prvom poluvremenu, iako je i dotad OSK imao veću inicijativu i više od igre!
Odmah iza starta drugog poluvremena, OSK povećava vodstvo na 3:1 , a nakon 55 minute i povećavanja vodstva OSK-a na 4:1, dolazi do velikog pada koncentracije i morala unutar momčadi, pa do kraja utakmice OSK postiže još 4 gola, i uvjerljivo slavi sa 8:1!!
Sloga je na ovoj utakmici primila dosta golova iz prekida, momčad nije djelovala čvrsto, a zabili smo čak i sami sebi u 67 minuti kad je Podrug glavom loše reagirao na ubačaj sa lijeve strane. Sigruno će biti potrebno još dosta vremena da se ova nova mlada momčad Sloge uigra i da se stvori dobra disciplina u igri, a pogotovo u obrani za vrijeme prekida! Trener Marača sad ima 14 dana da posloži momčad prije domaće utakmice sa Uskokom, jer sljedeće kolo je Sloga slobodna, što će možda dobro doći momčadi da se oporavi od ovog velikog poraza te pokuša da se dobro pripremi za domaću utakmicu!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.