3 pobjede i 1 poraz u pripremnim utakmicama

Sloga je u proteklih desetak dana odigrala čak 4 susreta gdje su uvjerljivo svladali Primorca iz Stobreča, Junaka i OSK-a, a izgubili od novog drugoligaša Croatie iz Zmijavaca.
10.08.2019. – Stobreč: NK Primorac – HNK Sloga 0:4 (M.Marović x3, T.Copić)
11.08.2019. – Zmijavci: NK Croatia – HNK Sloga = 5:0
13.08.2019. – Sinj: NK Junak – HNK Sloga = 1:4 (M.Marović x2, T.Katić, N.Vučemilović)
18.08.2019. – Mravince: HNK Sloga – NK OSK = 5:0 (F.Žanetić x2, T.Copić, A.Barać, M.Ninčević)

1. kolo 3. HNL (jug) je na rasporedu 31.08. kada će Sloga u goste Hrvacama.

Nogometaši Sloge uspješno odrađuju pripreme!

Nogometaši Sloge naporno se spremaju za nadolazeću 3. HNL- jug koja počinje 31.08. kada gostuju u Hrvacama. Zasad su se priključili poznati dvojac s trećeligaških travnjaka, Ante Vuković koji je do sada branio boje novog drugoligaša iz Zmijavaca, te Josip Šolić, donedavni prvi golman Primorca iz Stobreča. Priključili su se i dvojica mlađih Miro Ninčević iz Solina i Marko Grbavica iz Zadra dok su istupnice dobili Belajić i Klapež.

Sloga je 27.07. odigrala protiv Uskoka na umjetnoj travi u Vranjicu gdje su pobijedili sa 2:0 (strijelci Ninčević i Copić), a 03.08. pobijedili su Jadrana iz Kaštel Sućurca u gostima također sa 2:0 (strijelci Kliškić i Barać). Sloga će sutra (10.08) sa početkom u 18:00 sati odigrati protiv Primorca u Stobreču.

Startale pripreme!


Prošle srijede naši nogometaši započeli su pripreme za novi izazov nakon 40 godina – natjecanje u trećem hrvatskom nogometnom razredu. Struka ostaje na kormilu u nepromijenjenom sastavu, glavni trener je Siniša Jalić s pomoćnicima Ivanom Jurasom i Goranom Bašićem, zaduženim za vratare. Na prvoj prozivci okupilo se oko tridesetak igrača koje je, uz struku, pozdravio predsjednik kluba dr. Zdravko Perko uz nazočnost članova uprave i djelatnika kluba.
Na nekoliko prvih treninga opravdano će nedostajati trojice iskusnih igrača, Martino Mikelić, Ante Gusić i Branimir Borozan, s kojima smo osvojili prvo mjesto u prvoj županijskoj ligi. Predočio sam igračima plan i program priprema, jer treće liga je dosta zahtjevnija, i tko to bude moga pratiti biti će na mom popisu za ovu sezonu. Zadržali smo sve igrače, koji su ostvarili povijesni rezultat, a pridošlice će se morati dokazati tijekom priprema. Za sada zvučnih pojačanja nema, a na tome radu uprava kluba – rekao je trener Siniša Jalić.

Sutra započinju pripreme za 3. HNL – jug!

Sutra je na rasporedu početak priprema našeg Kluba! Novi trećeligaši pod vodstvom trenera Siniše Jalića prvi trening nove sezone će odraditi na Glavici, 17.07. s početkom u 18.30h! O dolascima i odlascima u/iz mravinačkog kluba pravovremeno ćemo izvještavati!