8. Kup Sv. Ivana Krstitelja – Mravince 2018.

U četvrtak, 14. lipnja 2018. počinje osmo izdanja Kupa Sv. Ivana Krstitelja – Mravince 2018. Organizator turnira je HNK Sloga Mravince, suorganizatori su Grad Solin, Nogometni savez županije Splitsko-dalmatinske i JOMA-sport. Natjecanje se odvija u dva uzrasta: 2007. godište i mlađi, te uzrastu 2009. godište i mlađi.

Natjecanje će se odvijat dva dana na tri terena. Razigravanje po skupinama je u četvrtak i petak, a završnica sutradan u subotu. Finalne utakmice su na rasporedu u 19 sati za uzrast U-11, dok za uzrast U-9 u 19,45. Nakon toga slijedi navijanje za našu izabranu nogometnu selekciju. Ove godine u uzrastu U-11 se natječe 12, a u uzrastu U-9 16 momčadi. Finalni susreti su u subotu poslijepodne.

Ukupno će se kroz tri dana na mravinačkoj Glavici odigrati 52 utakmice. Nastupaju: Hajduk, Split, Solin, Sloga, Opatija, Jadran(S), Elektroprijenos, Jadran(KS), Konavljanin, Čaporice, Elektroprijenos, Omladinac, Adriatic, Primorac(S), Uskok, DNK Talent, Pomak, Dugopolje, Val, Dalmatinac(S) i Sjever. Pobjednici na prošlogodišnjem turniru u uzrastu U-9, pod vodstvom Damira Bobana i Kaje Kalinića, bila su djeca Solina, a u U-11 slavila su djeca Opatije, koje je vodio trener Marin Golemac.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.