Sutra derbri u Makarskoj protiv Zmaja!

Nogometaši Sloge u ovu subotu, 02.03., s početkom u 15:00 sati igraju derbi sezone u Makarskoj protiv domaćeg Zmaja. Bez obzira na našu prednost od 9 bodova pred našim pratiteljima iz Makarske, svjesni smo njihove ambicije da prekinu naš niz neporaženosti iz prvog dijela sezone, te da se mogućom pobjedom možda ubace u vlak koji bi im ostavljao neku nadu u osvajanje prvenstva. Da Makarani imaju takvu ambiciju, potvrđuje i dovođenje nekoliko iskusnih igrača u pauzi prvenstva. Mahom je riječ o trećeligaškim igračima, koji su u bivšim klubovima bili nositelji igre.
Potvrdu ulaska u formu ekipe trenera Vidulina bila je i posljednja provjera pred nastavak prvenstva, kada su prošli tjedan nadigrali momčad Orkana iz Dugog Rata rezultatom 6:0 .
Međutim, unatoč svemu navedenom i poznavajući mentalitet i karakter naših igrača, koji su svojim zajedništvom u protekloj godini ostvarili za naš klub povijesne uspjehe već zlatnim slovima upisane u klupske stranice i znajući da su i dalje željni dobrih igara i uspjeha, ne možemo drugo nego igračima i treneru Jaliću i njegovom stožeru pred nastavak prvenstva reći: Vjerujemo u Vas! Došlo je vrijeme da nas vratite u vrh dalmatinskog nogometa, gdje je Sloga bila i gdje zaslužuje biti! S nadom i vjerom u vas, mi smo vjetar za jedra koja ste razapeli!
Za Slogu složno! 

Napomena: Dragi Slogaši, s obzirom da je u subotu u Makarskoj na rivi organiziran maskenbal, riva će biti zatvorena za promet. Znači da do stadiona morate koristite druge alternative ceste.

14. kolo 1. ŽNL Split – sezona 2018/19
Subota, 02.03.2019.g. u 15:00 sati
Igralište “GSC” – Makarska
HRNK Zmaj (Makarska) – HNK Sloga (Mravince)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.