Turnir sv. Ivana Krstitelja 2012


Izvor: DalmacijaNews.com

Mlađi početnici Splita osvojili turnir u Mravincima


Piše: BLAŽ DUPLANČIĆ
Foto: NEVEN MARINKOVIĆ

RNK Split pobjednik je nogometnog turnira u Mravincima za dječake rođene 2003. godine. U neizvjesnom finalu “crveni” su sa 1:0 svladali momčad Elektroprijenosa, golom u samoj završnici susreta, u kojemu su splitovci bili bolji i imali niz prilika, ali je na drugoj strani briljirao vratar Elektroprijenosa.

Prije toga je u polufinalu RNK Split pobijedio Hajduk sa 8:1. U susretu za treće mjesto Pomak je sa 2:0 svladao momčad splitskih “bijelih”, koja na igralištu Sloge nije nastupila u najjačem sastavu. Najboljim igračem turnira proglašen je član Splita Ante Žužul, najbolji strijelac je igrač Solina Antonio Blažević (8 golova), dok je najbolji vratar Ante Pažanin iz Elektroprijenosa.

Nagrade najboljima uručili su solinski gradonačelnik Blaženko Boban, predsjednik Sloge Vicko Bućan, instruktor NSŽSD-e Zdravko Marić, koordinator škole Hajduka Denis Kosor, šef škole Splita Darko Butorović i voditelj Elektroprijenosa Srđan Mladinić. Turniru je nazočio i predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske Paško Viđak, uz brojne trenere i bivše igrače s ovog područja.


Comments are closed.